Børstad Blikk AS

    Børstad Blikk AS - Hestmarka, 7800 Namsos Tlf: 74 27 29 04 Fax: 74 27 30 45 E-post: post@boerstad-blikk.no

Finn fram

Skal vi ringe deg?

E-post
Telefon
   
 

Om Børstad Blikk

Vi har vært i markedet siden 1956, og har omfattende arbeid bak oss. Har du blikkenslagerarbeid som skal utføres, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Ingen jobb er for liten, og ingen for stor. Det viktigste er at du kontakter fagfolk før du setter igang med arbeidet, enten du skal bygge nytt eller restaurere gamle bygninger.

Hos blikkenslageren finner du også fagkunnskapen. Vi kan låne ut nødvendig spesialutstyr og gi den servicen du trenger for å få best resultat. Vi leverer til avtalt pris og til riktig tid! Prøv oss først som sist!

Hva kan vi utføre?

Vi påtar oss alt utvendig blikkenslagerarbeid. I dette kan vi nevne takrenner, nedløp, takhetter, pipebeslag og alt i kobberarbeid. Vi jobber i tillegg med ventilasjon både for bolig og næringsvirksomhet.

Vi både forhandler og legger takplater etter bestilling. Vi kan garrantere at det vil være lønnsomt å få slikt arbeid utført av fagfolk.

Mange har smertelig fått erfare hva det vil si å la andre enn blikkenslageren forsøke seg i vårt fag. Taklekkasjer kon for eksempel være sjebnesvangert nok for et nytt hus.

Utleielift

Lifthøyde 18m. Drift på hjul. Enkel å flytte. Be om pristilbud!